En husblog gør dig i julestemning

06 januar 2021 admin

Få inspiration til dine juledekorationer

Julen banker på døren, og det samme gør julepynten. Men hvordan er det lige, din julepynt skal være i år? Hvert år skifter stilen, og det samme gør din julepynt. Dog er der noget traditionelt over julen, og man holder derfor tit fast i ens traditioner for pynt.

Det er her, der kan opstå en stilforvirring, fordi man mikse og matche forskellige årtier. Lidt fra 2020 og lidt fra 1990. Eksempelvis er flagene en sikker vinder at have i ens hjem, som en del af julepyntet. Men ved siden af en sølv glimmer kugle, kan det hele godt blive lidt stilforvirret at se på. Så hvad gør man så?

Skab dig et overblik 

Start med at skabe dig et overblik over, hvad du egentlig har i gemmerne af julepynt. Det kan for eksempel være at du tager et godt kig i kælderen eller hos dine forældre, hvor dit julepynt står. For når først du har været det hele igennem, ved du, hvad du har at gøre godt med. 

Lav en lang liste over din julepynt og gå så igang med at organiser. Hvad skal beholdes, hvad ryger ud i farten? Hvad tænker du passer godt sammen, og hvad tror du, du kan undvære i hjemmet? Uanset hvad kan du også altid gå på nettet og opstøve, hvad der ellers befinder sig af julepynt ude i verden, hvis du er utilfreds med det, du selv har på dit lager. 

Undersøg eventuelt forskellige sites, der fortæller noget om, hvilke former for julepynt andre bruger. Her kan du finde inspiration til hvordan andre sætter farver og forskellige stilarter sammen. 

For selvom røde flag måske ikke fungerer godt med den mest skinnende nye 2020-mode, men når det er sagt, kan det godt lade sig gøre. Se hvordan julehjerterne matcher sammen med de forskellige ting, og måske du kan finde en måde at designe dit julehjem på. 

Flere Nyheder