Hvem kan søge hjælp på et kvindekrisecenter?

03 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Alle kvinder, som føler at de er truet på liv, helbred eller udfoldelser i deres parforhold, er altid velkomne på et kvinde krisecenter. Du behøver ikke at have været udsat for decideret vold for at kunne få hjælp på et kvinde krisecenter.

Hvis din samlever udøver negativ social kontrol, eller måske opfører sig truende over for dig, vil et kvinde krisecenter kunne hjælpe dig. Når du ønsker at søge hjælp vil du altid kunne kontakte et kvinde krisecenter, uanset tidspunktet på døgnet eller hvor i landet du befinder dig.

Du behøver ikke at være nervøs for at du ikke vil blive taget alvorligt. Du vil altid kunne få den hjælp, du behøver uanset om denne er i form af husly og beskyttelse eller måske blot rådgivning angående din situation.

kvindekrisecenter

Er jeg i sikkerhed på et kvinde krisecenter?

Hos et kvinde krisecenter er du altid beskyttet døgnet rundt, og du kan derfor føle dig 100% tryg. Hvis du søger ophold på et kvinde krisecenter for at komme væk fra an voldelig eller kontrollerende samlever, vil du således ikke behøve at være bange for at han – eller andre i jeres fælles omgangskreds – pludselig dukker op uanmeldt.

Et kvinde krisecenter er bevogtet 24/7, og der er konstant overvågning både dag og nat. Du og dine eventuelle børn vil få et tiltrængt helle hvor du samtidig kan få støtte og vejledning i forhold til din situation.

Dygtige psykologer, socialrådgivere og sagsbehandlere står sammen med finansielle og juridiske rådgivere klar til at hjælpe dig med at den rådgivning du skal bruge for at komme videre med jobsøgning, boligsøgning og eventuel uddannelse. Er du således økonomisk afhængig af din kæreste eller ægtefælle, vil du på et kvinde krisecenter kunne få hjælp til at gøre dig fri og komme videre med dit liv.

Find dit nærmeste kvinde krisecenter på https://ellestedet.com/.

Flere Nyheder