Penisringe øger nydelsen

08 november 2018 Anders Lundtang Hansen
Penisringe øger nydelsen

Når du første gang ser en penisring, så vil du måske tro, at det er noget, der egentlig tilskynder til (uønsket) smerte og som måske hører til i et bondage-segment for de mere vilde typer.

Men selvom penisringe kan komme i mange former, faconer og farver, så er en penisring faktisk et lille vidundermiddel til sexakten, der har flere fordele med sig. Det er imponerende for sådan en lille anordning, der generelt ikke ser ud af meget.

Det vil vi forklare nærmere om i dette indlæg.

Brugen af penisringen ligger stort set i navnet til tingen her, for det er ganske simpelt en ring, som man sætter om penis, helst gerne ved penisroden på manden, men læs altid brugsvejledningen til, hvordan og hvor den enkelte indkøbte penisring skal sidde. Det kan variere fra produkt til produkt.

Ringen kan så benyttes i samleje, hvor man er mand sammen med en kvinde, en mand sammen med en mand eller for den sags skyld som kvinde sammen med en kvinde, da en penisring for den sags skyld kan sættes på et sexlegetøj, der skal efterligne en penis.

Den gode penisring, hvis man har købt en god en, er af en fleksibel størrelse af måske gummi, som kan strækkes og formes efter den individuelle penis eller sexlegetøj.

Men hvad er så grunden til at bruge en penisring?

Det er overordnet to gode grunde til at bruge en penisring:

Den første er, at det kan give større nydelse for modparten, at man benytter en penisring, da penis således vil føles større på et specifikt område, og hvis man virkelig kender ens partner, så kan man ende med at stimulere dér, hvor det føles rigtig godt.

Penisringen kan desuden have gavn for den, der bærer ringen, da penisringen har den virkning, at den kan tilbageholde ejakulationen og således forlænge samlejet.

Det er fordelagtigt for ham, der måske har en tendens til at komme hurtigt.

Flere Nyheder