Skal du i gang med at reparere dit badeværelse?

20 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Der kan blive brug for reparationer ude på ens badeværelse i løbet af den tid, man har det. Det er ikke helt uundgåeligt, ligesom du heller ikke kan undgå det i dit køkken. Med så mange apparater og forskelligt slags inventar vil der opstå problemer, hvor der vil blive behov for reparation. I dette indlæg vil vi se på forskellige reparationsløsninger, hvis du har noget ude på dit badeværelse, der kræver reparation.

 

image

 

1. Hvis dit brusehoved er kalket til

Der er meget kalk i vores vand, og det kommer særligt til udtryk i vores badeværelsesinventar. Her kan der nemlig komme en del kalk, særligt på armatur og brusehoveder. Hvis du har et brusehoved, der er forkalket, kan du tage en halv kop eddike og lade brusehovedet lægge i eddiken op til en time eller deromkring. Når du så har sat hovedet i igen, skal du tænde for vandet på fuld styrke og se, hvordan små stråler af eddikevand strømmer ud af dit brusehoved. På denne måde kan rense brusehovedet for kalk. Hvis dit brusehoved ikke bliver meget renere af dette, så kan du købe et nyt.

 

2. Hvis din håndvask på badeværelset er utæt

I tilfælde af, at din håndvask på badeværelset er utæt, så skal du i gang med at lede efter værktøjskassen. Måske du selv kan få skruet på røret, så det ikke løber med vand. Hvis du derimod kan se meget vandet komme fra rørene under din håndvask, så skal du ringe efter en VVS-mand. Hvis du mærker fugt under det sted, hvor vasken er placeret, er der stor sandsynlighed for, at der er kommet en vandskade ude under din håndvask. Derfor skal du handle hurtigt, så det kan sættes en stopper for.

 

3. Hvis dit badekar trænger til en reparation

Der kan være mange årsager til, at du skal have repareret dit badekar. Måske du har opdaget et hul i badekarrets emalje, eller så har du bemærket, at der er kommet en del kalk. Uanset hvad, så er der heldigvis en løsning på problemet. Hvis du skal i gang med badekar reparation, så er der professionelle, som du kan kontakte. Det kan være i forbindelse med maling af badekar eller re-emaljering af din gamle emalje.

Flere Nyheder