sexlegetøj

Spændende sexlegetøj til at leve de frække fantasier ud i parforholdet

Spændende sexlegetøj til at leve de frække fantasier ud i parforholdet

Vil I som par gerne finde nyt sexlegetøj til dejlige og spændende erotiske oplevelser, så finder I et kæmpestort udvalg af sexlegetøj, lingeri og kostumer hos Nordens største romantik og sexshop www.belugi.dk. Sexlegetøj til par kan f.eks. være dildoer og vibratorer, der fås i mange størrelser og former, og som stimulerer kvindens g-punkt eller kan anvendes til anal brug af enten kvinden eller manden. I kan også prøve parvibratoren, som er utroligt populær og solgt i millionvis på verdensplan. Den har form som en bøjle, som stimulerer kvindens vagina og mellemkød, samtidig med at manden kan trænge ind i hende, og han kan også mærke vibrationerne, hvilket giver en stor nydelse for begge parter. Parvibratoren fås med fjernbetjening, så I kan skiftes til at bestemme hastigheden.

Kostumer til frække rollespil og sexlegetøj til S/M og bondage

Har I lyst til at udforske nye sider af sexlivet med S/M eller bondage, så finder I et stort udvalg af lækre produkter, som helt sikkert vil pirre og vække lysten til at leve frække fantasier ud. Kan I lide rollespil som en del af sexlegen, så finder I også et spændende udvalg af kostumer og frækt lingeri til både ham og hende.

Romantisk aften med erotisk massage

Erotisk massage er noget, mange par godt kan lide. Med en god massageolie, massagecreme og glidecreme kan I pirre og nyde hinanden i timevis. I kan også købe inspirerende sex-spil, hvor I leger og lærer hinanden endnu bedre at kende. Gå selv på opdagelse hos Belugi og find netop det sexlegetøj, som tænder jer, og I er garanteret prismatch, god kvalitet, hurtig levering samt 100% diskretion, når I handler online.